به گزارش خبرگزاری خانه ملت؛ نمایندگان مجلس شورای اسلامی برای ارتباط بی واسطه و مستمر با مردم، به انعکاس اقدامات، فعالیت ها، مواضع و دیدگاه های خود در شبکه های اجتماعی می پردازند.
غلامعلی جعفرزاده ایمنآبادی نماینده مردم شهرستان رشت در مجلس شورای اسلامی، در تازه ترین پست اینستاگرامی خود مطرح کرد:
در شرایط فعلی قراردادن دولت و رئیس جمهوری در مقام پاسخگویی و حتی مؤاخذه شدن میتواند اتفاقی مثبت و به نفع فضای عمومی کشور باشد، البته منوط به اینکه شروطی حیاتی در این جریان توسط افراد پرسشگر و مؤاخذه کننده رعایت گردد. به نظر میرسد در جریان سؤال از رئیس جمهوری و طرح استیضاح وزیر کار نه تنها این شروط چندان مورد توجه قرار نگرفتهاند بلکه حتی به عمد از دایره اقدامات طراحان این سؤال و استیضاح کنار گذاشته شدهاند. به عبارت دیگر کشاندن رئیس جمهوری و وزیر کار به مجلس از چنان ابهامات شکلی و محتوایی رنج میبرد که به نظر میرسد نه تنها به نفع فضای عمومی کشور نیست بلکه حتی میتواند از یک سو زمینه تقابل در کشور را افزایش دهد و از سوی دیگر موجبات کاهش اعتبار بیشتر وجوه نظارتی مجلس را سبب شود. در همین حال این گونه به نظر میرسد که هیأت رئیسه و شخص رئیس مجلس در اعلام وصول این طرح سؤال و استیضاح مغلوب برخی فشارها شدهاند.
مهمترین ابهام در طرح سؤال از رئیس جمهوری جایی است که برخی از نمایندگان منصرف شده از این طرح سؤال، در حالی که قبلاً انصراف خود را اعلام کرده بودند، از این تصمیم برگشته و امضای خود را احیا کردند. این اتفاق سه اشکال اساسی دارد؛ اول اینکه انصراف از انصراف برای چنین طرح سؤالی نه در آییننامه مجلس جایی دارد و نه قواعد رایج حقوقی چنین چیزی را میپذیرند. بر همین اساس همین یک اشکال کافی به نظر میرسید که طرح سؤال از رئیس جمهوری با این وضعیت اعلام وصول نشود. نکته دوم اما این است که بازگشت امضای نمایندگان انصراف داده از سؤال از رئیس جمهوری به این طرح، بعد از آن انجام شد که طراحان سؤال از مجاب کردن نمایندگان بیشتری برای رساندن تعداد امضاها به حد نصاب عاجز ماندند. بسیار روشن است که احیای امضای فردی که خود آن را قبلاً پس گرفته بود، در چنین روندی نمیتواند بدون اصرار و فشارهای سیاسی باشد. اینکه طرح سؤال از رئیس جمهوری با امضاهایی انجام شود که تحت تأثیر برخی فشارها پس گرفته شده و دوباره برگشته باشند، قطعاً نمیتواند یک اقدام فراگیر و با انگیزههای ملی انگاشته شود. اما مورد سوم هم آنجاست که بعد از تلاش طراحان این سؤال به شکلی مشهود، اکثریت غالب سؤال کنندگان را نمایندگان عضو یک فراکسیون از سه فراکسیون مجلس تشکیل میدهند که این هم خود شائبه سیاسی بودن سؤال را افزایش میدهد.
|
وی در پستی دیگر در خصوص وضعیت نامساعد حوزه چاپ و نشر و گرانشدن کاغذ گفت: مشکلاتی که ناشران با آن مواجه هستند، در بعد فرهنگی و اجتماعی بر جامعه تأثیر میگذارد و سبب کاهش استفاده مردم از کتاب و سبب بروز مشکلات فرهنگی در کشور خواهد شد.
نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی افزود: باید این نکته مورد توجه قرا گیرد که با توجه به مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم، نباید دولت حوزه نشر را به حال خود رها کند و ناشران که با مشکل تهیه کاغذ و همچنین با مشکل قیمت کاغذ مواجه شدهاند، از جانب دولت حمایتی از آنها صورت نگیرد.
این نماینده مجلس در دوره دهم ادامه داد: مشکلات ایجاد شده در حوزه نشر، بطور قطع باعث وارد شدن صدمه به کتابخوانی و فرهنگ کشور خواهد شد و دولت لزوما باید تدبیری جدی بیاندیشد و همانند حل مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم رها نشود.
وی اظهار داشت: جای تأسف دارد که دولت ارز مورد نیاز واردکنندگان کاغذ و مقوا نیز تأمین نمیکند و بجای حل مشکلات حوزه کاغذ و نشر، این حوزه رها کرده، لذا تأکید بر این است که حوزه فرهنگ که در کشور ما مظلوم واقع شده، بیشتر از گذشته آسیب نبیند.
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: دولت وظیفه دارد در وهله اول با حل کردن مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم، حل مشکلات فرهنگی آنها را نیز مورد توجه قرار دهد و در کنار تأمین ارز مورد نیاز واردکنندگان کاغذ و مقوا، حوزه نشر را تقویت و ناشران را در این خصوص یاری کند.
جعفرزاده همچنین تصاویری از برگزاری مسابقات پرورش اندام ، بادی کلاسیک و فیزیک قهرمانی باشگاه های شهرستان رشت منتشر کرد.
|
على مطهرى نایب رئیس مجلس شوراى اسلامى، در صفحه خود در اینستاگرام نوشت: مردم ابزار دست ترامپ واقع نشوند. در اعتراضات اخیری که شاهد بودیم هم از یک سو میشود مطالبات منطقی از سوی مردم را دید و هم از سوی دیگر شاهد سوار شدن گروههای برانداز بر موج این اتفاقات هستیم. -آنطور که من برخی ویدئوهای اعتراضات را دیدم، بخشی از اینها عکسالعمل طبیعی مردم در قبال مشکلات است و بخش دیگر با توجه به شعارهایی که داده میشود ناشی از برنامهریزی مخالفان انقلاب اسلامی در داخل و خارج است. مردم باید مواظب باشند که ابزار دست ترامپ واقع نشوند. نقشه اقای ترامپ این است که با فشارهای بانکی و مالی، مردم ایران را علیه نظام بشوراند تا ایران با ذلت و از موضع ضعف پای میز مذاکره برود. طبیعی است که این نوع مذاکره به ضرر کشور و انقلاب اسلامی است.
البته ممکن است مقامات عالی کشور در شرایط دیگری که حافظ عزت ملی ما باشد تصمیم به مذاکره با آمریکا با حفظ اصول و آرمانهای انقلاب اسلامی بگیرند. ولی امروز وقت مذاکره نیست. امروز باید بیش از هر چیز به فکر مقاومت باشیم. اگر مردم و حکومت چند ماه مقاومت کنند و آمریکا بداند که تحریمهایش تاثیر چندانی بر مردم نگذاشته است، قطعا تغییر روش خواهد داد. به هرحال مردم نباید در دام ترامپ و وزارت خزانهداری آمریکا گرفتار شوند و اگر اعتراضی دارند باید با ارامش حرف خود را مطرح کنند و احیانا شعار بدهند. اما باید با کسانی که میخواهند این اعتراضات را به آشوب و تخریب اموال عمومی بکشند مقابله کنند و بیتفاوت نباشند. نیروهای انتظامی و امنیتی هم باید با افرادی که صرفا اعتراض دارند و شعار میدهند با رافت برخورد کنند و اما با کسانی که به تخریب و اسیب به اموال عمومی میپردازند با شدت عمل رفتار کنند.
برخی معتقدند که چون بخشی از جامعه احساس میکند کسی مطالبهاش را در سطح حاکمیت نمایندگی و پیگیری نمیکند، دست به اعتراضاتی از این دست میزند. آیا شما این ارزیابی را قبول دارید؟ -بله این روشن است که اگر مسئولان عالی رتبه کشور بیشتر با مردم صحبت کنند و شرایط را بیشتر توضیح دهند، مردم قطعا بیشتر همکاری میکنند. البته مسئولان عالی رتبه کشور گرچه بروز و ظهوری ندارند اما در حال برنامهریزی و تلاش برای مبارزه با شیطنتهای آمریکا و اسرائیل هستند و شبانهروز مشغول کار هستند. یعنی ما در جریان کار آنها هستیم و اینطور نیست که بی تفاوت باشند.
|
غلامرضا تاجگردون نماینده مردم گچساران و باشت و رییس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات در مجلس، با انتشار پستی یادداشت کرد: تاریخ در ایران خیلی زود تکرار می شود (یک بام و دو هوا)
سال نود و یک قیمت برابری دلار با ریال مثل این روزها به یکباره تغییر کرد و هر دلار از حدود هزار تومان به حدود سه هزارتومان افزایش یافت،تحریم ها خیلی جدی شد و مردم به یکباره تحت فشار جدی قرار گرفتند .
در آن سال هم تعدادی از نمایندگان منجمله اینجانب طرح سوال از رییس جمهور را ارائه دادیم و قرار شد رییس جمهور برای پاسخ به سوالات به مجلس تشریف بیاورند.آن روز بعد از ارائه سوال مصلحت دیده نشد که رییس جمهور وقت به مجلس بیایند و موضوع فیصله داده شد و شاید اگر آن روز آن اقدام عملی می شد امروز ایشان این روحیه را نداشتند که با اینهمه مخالفت علنی با بسیاری از ارکان نظام شهر به شهر بگردد و سخن بگوید.
به هرحال برخی از عزیزانی که امروز سوال را امضا کرده اند و سخن می گویند و به آنانی که امضا نکرده اند حمله می کنند در آن روز به آنانی که امضا کرده بودند حمله کردند.چند صباحی بعد از استیضاح وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی یعنی آقای دکتر شیخ الاسلام در خصوص پرونده آقای قاضی مرتضوی که اکنون زندان است مطرح شد!!! و رییس جمهور تشریف آوردند و آن یکشنبه سیاه را در مجلس ورق زدند.
این روزها قرار است تاریخ تقریبا تکرار شود البته تفاوت هایی هم دارد.
قیمت ارز سه برابر شده از رییس جمهور سوال شد ولی قرار نیست به مصلحتی سوال پس گرفته شود حتی در شرایطی که تحریمها قرار است سنگین تر شود.
استیضاح وزیرتعاون،کار و رفاه اجتماعی مطرح شد؛ولی نه مشابه استیضاح از جنس تخلف قاضی مرتضوی بلکه بخاطر موضوع مهم فعالیت های اجرایی وزیر که باز امید دارم در این قضیه مهم تاریخ تکرار نشود و رییس جمهور یکشنبه یا سه شنبه سیاهی خلق نکند و وزیرمحترم هم محترمانه پاسخگوی مجلس باشد.مردم عزیز و دوستان محترم نماینده ، این است سرگذشت ما و شما...
|
وی همچنین عنوان کرد:امروز تصمیمات خوبی برای سامان بازار ارز گرفته شد. امیدوارم رییس کل محترم بانک مرکزی و معاون اول محترم رییس جمهور در تبیین و اجراء تصمیمات موفق شوند و گوشه ای از مشکلات حل شود. اگر چه فعالین اقتصادی نقش مهمی در این آرامش برای مردم دارند که لازم است متعهدانه همراهی کنند تا بیش از این مردم عزیز تحت فشار قرار نگیرند.
|
امیرخجسته نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی، از نشست سفرای ایران در مجلس نوشت.
امیرخجسته در این نشست با تشریح جاذبه های تاریخی و گردشگری استان همدان گفت: پایتخت تاریخ و تمدن ایران زمین میزبان دو رخداد مهم گردشگری با 1800 جاذبه توریستی است که این اتفاق هر ۴۰ سال یک بار برای کشوری مانند ایران رخ میدهد.
امیرخجسته در جمع سفرای ایران با تشریح دو رویداد بزرگ گردشگری همدان در سال 2018 و مزیت های این رویدادهای برای گدشگری کشور اظهار کرد: دیپلمات های ایرانی باید برای معرفی جاذبه های گردشگری ایران(همدان) مسیر گشایی کنند.
نماینده مردم همدان و فامنین درمجلس با تاکید براینکه این اجلاسیه فرصتی است برای تبلیغ ظرفیت های گردشگری همدان خاطر نشان کرد: برای معرفی همدان لازم است با توجه به اهمیت موضوع در جهت تبلیغ و معرفی جاذبه های گردشگری استان همدان سفارتخانه ها و کنسولگری های جمهوری اسلامی در معرفی استان تلاش کنند. .
وی با بیان اینکه دو رویداد گردشگری همدان آبروی ایران درجذب گردشگر محسوب می شود افزود:سفارتخانه ها بایستی تبلیغات همدان را به صورت بنر،کلیپ و بروشور و رایزی با رسانه های خارجی برای معرفی جاذبه های گردشگری و شرایط مطلوب آب و هوایی در دستور کار قرار بدهند.
عضو فراکسیون گردشگری مجلس شورای اسلامی با تاکید براینکه نامگذاری همدان به عنوان مقصد گردشگران آسیا و جهان در سال 2018 موجب رشد و پیشرفت صنعت گردشگر در ایران(همدان) خواهد شد تصریح کرد: گردشگری به عنوان اشتغال پایدار هیچگاه به پایان نمی رسد و با ورود هر گردشگر به کشور زمینه فعال شدن 8 شغل را ایجاد خواهد کرد. .
امیرخجسته با بیان اینکه همه سفرای ایرانی در خارج از کشور باید در این رویداد مهم پیش گام شوند گفت: رویداد گرشگری همدان 2018 یکی از موضوعات مهم کشور بوده که در صورت از بین رفتن این زمان طلایی دیگر مشخص نیست چه زمانی فرصت جبران آن فراهم شود.
|
وی در پستی دیگر نوشت:
امروز بار دیگر به مناسبت فرارسیدن سالروز شهادت شهید صارمی و آغاز هفته خبرنگار سعادت داشتم تا در همایش پیاده روی خبرنگاران فعال در رسانه های استان همدان حضور داشته باشم.
اهمیت جایگاه خبرنگار و رسانه تا حدی است که آنها را می توان موتور حرکت توسعه پایدار استان با استفاده از مطالبه گری مداوم از مسئولان دانست.
بی تردید تلاش های خالصانه خبرنگاران عزیز در آگاهی بخشی جامعه و دانش افزایی عموم مردم، نقش بی بدیلی به آن ها بخشیده که از رهگذر این تلاش ها افق های روشنی را ترسیم خواهند کرد.
|
خجسته همچنین با انتشار توییتی از اعلام وصول سوال از رئیس جمهور در صحن مجلس خبر داد.
|
علاءالدین بروجردی نماینده مردم بروجرد و اشترینان در مجلس شورای اسلامی، در اینستاگرام شخصی خود اظهار داشت:
مردم مشکلات اقتصادی حتی سفره های خالی را تحمل میکنند، اما تبعیض را برنمیتابند.
مردم تحمل نمیکنند که بانک مرکزی یکجا 30 هزار سکه را یک نفر بفروشد و او هر وقت که بخواهد، با فاصله کوتاهی بتواند مجددا سکهها را با قیمت جدید عرضه و در نظام ما اخلال ایجاد کند.جامعه اسلامی ما باید در حوزه اقتصادی جامعه توانمندی باشد، بنابراین مسؤولان باید برای توانمندی اقتصادی و زندگی اجتماعی مردم تلاش کنند.
ترامپ خواب آشفته میبیند که فکر میکند میتواند، با تحریم و فشار اقتصادی ملت ایران را وادار به تسلیم کند.
ملتی که در دوران 8 ساله جنگ تحمیلی کمر کسانی که در مقابل ما صفآرایی کرده بودند را به زمین زد، بدون تردید در جنگ اقتصادی نیز پیروز خواهد شد. تردیدی نکنید.
راهبرد آمریکا شکست انقلاب و ملت ایران است
ترامپ بداند که اگر تحریمهای ایران را صد برابر هم کند، ملت ما به هیچ وجه پای میز مذاکره با آمریکا نخواهد رفت و این راهبرد نظام جمهوری اسلامی ایران است.راهبرد آمریکا شکست انقلاب اسلامی و ملت ایران است. این در حالی است که ملت ایران با تقدیم صدها هزار شهید؛ به آمریکا و بزرگتر از او اجازه چنین غلطی را نمیدهد.
|
وی در پستی دیگر به انعکاس سخنی از بنیانگزار انقلاب اسلامی پرداخت: " وقتی کسی احساس نکند که فقر معنایش چیست، نمیتواند به فکر مستمندان باشد."
|
محمدعلی وکیلی نماینده مردم تهران ری شمیرانات اسلامشهر بومهن و پردیس در مجلس، با انتشار پستی مطرح کرد:
اعترافهای دیرهنگام !
سیدعزتالله ضرغامی: "ما انقلابیهای دهه ۴۰ هنوز فکر میکنیم با همان ادبیات و روشهای کهنه میتوانیم روی نسل جدید اثر بگذاریم. بسیاری از رویههایی که برای حفظ اصول به کار گرفتهایم یا غلط و نادرست بوده و یا حداقل در این دوره بلا اثر و کلیشه شده است... باید تغییر کنیم و الا تغییرمان میدهند..."
جملات بالا، توئیت مهندس عزتالله ضرغامی ریاست اسبق سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی است. او از اصولگرایان متنفذ و فعال در حوزه سیاسی است. اکنون به صراحت از تغییراتِ اجتماعیِ مردم ایران میگوید و معتقد است که بسیاری از روشها و رویههای ما یا غلط است و یا در گذر زمان از کارکرد افتاده است. لذا میگوید یا باید تغییر کنیم و یا اینکه تغییرمان میدهند. این سخنان، بسیار درست و سنجیده است. جای خوشحالی است کسی که سالها ریاست بر صداوسیما را با همان روشهای کهنه و رویههای مردمناپسند اداره کرد و گوشش هم بدهکارِ هیچ نقد و اعتراضی نبود، اکنون به صراحت از تغییر این رویهها دفاع میکند. این تغییر رویه در اندیشه آقای ضرغامی، هرچند دیرهنگام، اما ضروری بود. ما راهی نداریم جز اینکه همه بر سرِ تغییرِ رویههای مخرب متفق شویم؛ حتی در سطوحِ کارگزارانِ و پایهگذارانِ این روشها.
نصف مصائب اصلاح طلبان این بود که با امثال آقای ضرغامی بر سرِ اینکه مدلهای کهنه و ناکارآمد دیگر خریدار ندارد، مفاهمه کنیم. هرچه جهد کردیم و جان کَندیم نتوانستیم در دوران مدیریتِ ایشان، با او توافق کنیم که انقلابیگری لزوماً به معنای جزم و جمود بر الگوهای کهنه حکومتداری نیست. حتی تا همین اواخر بر سرِ اینکه ایشان در این دریافت با ما شریک شوند که صداوسیما باید ملّی اداره شود نه جناحی، چه کوششهای بیحاصلی که نکردیم!
بهطور کلی این از رازهای قدرت در ایران است که آدمی تا بر سریر آن نشسته است ذرهای به روشها و رویهها شک نمیکند اما بیرون از آن، بهناگاه آفتاب بر تاریکخانهها میتابد و منورالفکر میشود!
با این حال باید به استقبال این تجدیدنظرها رفت. ملت حتماً از اشتباهِ کسی که خود را اصلاح کند درمیگذرد. حتماً مهندس ضرغامی برای ویترینهای تبلیغاتی این جملات را ادا نکردهاند و حتماً ایشان لوازمِ حرف خود را میدانند و موانع آن را هم میشناسند.
|
پروانه مافی نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، پردیس و اسلامشهر در مجلس، تذکر جمعی از نمایندگان مجلس به رئیس جمهور درمورد جلوگیری از اظهارنظرهای غیرمسئولانه مقامات نظامی درمورد مسائل بینالمللی با توجه به اصل صد و سیزده قانون اساسی نوشت.
|
وی همچنین از مصاحبه اش با روزنامه فناوران خبر داد.
|
سیدکمال الدین شهریاری نماینده مردم دشتی و تنگستان در مجلس، در صفحه خود در اینستاگرام عنوان کرد:
شبکهای از مافیای دولتی و بانکی «زلزله اقتصادی» به بار آورد.
عضو شورای عالی اجرای سیاستهای کلی اصل چهل و چهار قانون اساسی گفت: شبکه بانکهای دولتی و خصوصی و موسسات مالی و اعتباری به عنوان بزرگترین نهاد پولی کشور با پیش خرید کردن سکه از بانک مرکزی و خرید سکه از بازار «فاجعه اقتصادی» به بار آوردند.
سیدکمالالدین شهریاری با بیان این مطلب اظهارداشت:دولت فاقد قدرت لازم برای مهار نابسامانیهای اقتصادی به ویژه نابسامانیهای بازار سکه و طلا ست.
وی ادامه داد: نظام بانکی بر خلاف فلسفه وجودیشان پول مردم را جمع کردند و به جای پرداخت تسهیلات بانکی به بخشهای مولد اقتصادی و رونق کسب و کار،به "بزرگ سفتهبازان و دلالان اقتصادی" مبدل شدند. اگر دولت میخواهد اقتدار نشان دهد باید در برخورد با کلیه بانکهایی که منابع پولی خود را صرف خرید طلا و سکه و ارز کردند، شدت عمل نشان دهد و مدیران آنها را سریعا عزل کند.
این عضوکمیسیون عمران مجلس تاکید کرد:شبکهای از مافیای دولتی و بانکی احتکار،گرانی و زلزله اقتصادی به وجود آورد. این شبکه فاسد با رانتخواری هر بلایی خواست بر سر اقتصاد کشور آورد.
نماینده دشتی و تنگستان ممانعت بانک مرکزی از معامله ارز در بازار غیرمتشکل پولی را هم علل افسارگسیختگیهای قیمت ارز دانست و افزود: محدود کردن اختصاص ارز به کالاهای اساسی و ضروری و اجرای ناقص سیاست مدیریت شناور ارز توسط بانک مرکزی و دپوی دلار های خریداری شده توسط خریداران بزرگ و کاهش شدید معاملات ارزی در بازار غیرمتشکل پولی از علل افسارگسیختگیهای قیمت ارز است.
|
فریده اولادقباد رییس کارگروه ماده ۲۳۶برای مدارس خارج از کشور کمیسیون آموزش از جلسات این کارگروه برای رسیدگی به مشکلات مدارس مذکور خبر داد. فریده اولادقباد با بیان اینکه کارگروه ماده 236 برای مدارس خارج از کشور در کمیسیون آموزش مجلس تشکیل شده است، گفت: بعد از تشکیل این کمیته نخستین نشست اعضا با حضور کریمی، قائم مقام وزیر آموزش و پرورش در امور بین الملل برگزار و مشکلات پیگیری شد.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی افزود: در بازدیدی از مرکز امور بین الملل و مدارس خارج از کشور در جریان نحوه برگزاری مصاحبه برای آزمون معمان خارج از کشور قرار گرفتیم. وی ادامه داد: روز دوشنبه و سه شنبه نیز جلساتی را با حضور تعدادی از کارمندان امور بین الملل و مدرسان خارج از کشور برگزار کردیم.
این نماینده مردم درمجلس دهم ادامه داد:تاخیرهای متوالی در پرداخت حقوق و مزایای فرهنگیان خارج از کشور، موضوع چگونگی پرداخت و مزایا و فوق العاده اشتغال فرهنگیان اعزامی در مقایسه با سایر نهادهای دولتی، شیوه انتخاب فرهنگیان و نحوه گزینش آنان برای مدارس خارج از کشور و نحوه انتصابات در مراکز مدارس خارج از کشور و سرپرستیهای معاونان مربوطه از محورهایی است که ما آنها را پیگیری می کنیم.
اولادقباد یادآور شد: مدارس خارج از کشور شامل 6 منطقه سرپرستی و 3 حوزه تک کشوری است که حوزههای سرپرستی همانند ادارات در مناطق آموزش و پرورش بوده و برابر مصوبه هیات وزیران مورد تصویب قرار میگیرند.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی ادامه داد: حوزههای سرپرستی شامل سرپرستی مدارس جمهوری اسلامی در امارات متحده عربی، مدارس ایران در شبه قاره هند، مدارس ایران در سوریه، لبنان و اردن که مستقر در سوریه است، مدارس ایران در کویت و همچنین قطر و بحرین در ترکیه و کشورهای مشترک المنافع در قفقاز که مستقر در ترکیه است، میشود.
وی افزود: حوزههای تک کشوری نیز شامل سه بخش خاورمیانه و آفریقا، اروپا، آمریکا و کانادا و حوزه آسیای جنوب شرقی است که در حال حاضر ایران در 60 کشور دارای 111 مدرسه است که خدمات آموزشی و تربیتی به دانش آموزان مشتمل بر فرزندان کارگزاران، ماموران نظام، ایرانیان مقیم و سایر اتباع علاقمند به تحصیل در مدارس ایرانی را ارائه میکنند.
|
على اصغر یوسف نژاد عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه «جامعه و نمایندگان منتظر ترمیم کابینه هستند» این امر را به نفع دولت دانست.
علیاصغر یوسفنژاد در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: من موافقم در بخشی از کابینه چه وزرا، معاونین رئیس جمهور، استانداران و حتی معاونین وزرا ارزیابیهایی صورت گیرد و هر کس ضعفی در عملکردش دارد مشمول تغییرات شود. چرا که اصرار بر ماندن کسانی که عملکرد خوبی نداشتهاند به ضرر دولت و مردم است.
وی افزود: دولت میتواند بر اساس برنامههای خود عملکرد وزرا را ارزیابی کند. نباید حتما منتظر سوال و استیضاح مجلس بمانند. اگر وزیر، مدیر، معاون رئیس جمهور یا استانداری ضعیف است باید عوض شود. جامعه و نمایندگان منتظر ترمیم کابینه هستند و این به نفع دولت است.
نماینده مردم ساری در مجلس در پایان خاطرنشان کرد: رئیس جمهور باید ملاحظات را کنار بگذارد و بدون تعارف و رودربایستی در مورد تغییرات کابینه تصمیمگیری کند. اگر کابینه ترمیم شود یا وزیری عوض شود، این قطعا نقطه قوت دولت خواهد بود.
|
محمد دامادی نماینده ساری و میاندرود در مجلس، درخصوص انصرافش از طرح سوال از رئیس جمهور نوشت: سوال مورد بحث باید در زمان مناسب خودش انجام میشد که عدم وصول سوال در زمان مناسب گناهی نابخشودنی است اما اکنون طرح سوال مشکلی از مشکلات کشور حل نخواهد کرد و بیشتر برای یک تسویه حساب سیاسی تلقی می گردد.
|
عباسعلی پوربافرانی نماینده مردم شهرستان های نایین و خور و بیابانک در مجلس شورای اسلامی، در صفحه خود مطرح کرد: محور نایین به خوروبیابانک حدفاصل شهر فرخی و خور به طول هجده کیلومتر در حال حاضر یک محور دو طرفه است. به دلیل وجود محور موازی در فاصله سه کیلومتری محور موجود که زیرسازی ان انجام شده قابلیت محور دوم و باند رفت یا برگشت ارتباط شهر خور به فرخی که بخشی از محور ترانزیت نایین-طبس (اصفهان، مشهد) می باشد را دارد. مکاتبات و نامه نگاری های عباسعلی پوربافرانی با وزیر راه و شهرسازی در خصوص اختصاص اعتبار لازم و یا قیر رایگان به میزان مورد نیاز برای آسفالت بیست کیلومتر راه اصلی با موافقت وزیر و دستور ایشان برای رسیدگی و اقدام منتج شد تا محور از دوباند به چهار باند تبدیل شود تا تصادفات و مشکلات ناشی از آن به حداقل برسد.
|
سیدجواد ساداتی نژاد نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل در دهمین دوره مجلس شورای اسلامی، تصاویری از دیدارش با صنعتگران به همراه مدیرعامل بانک سپه، بازدید مدیرعامل این بانک از کارخانه فولاد کویر و همچنین تصاویری از جلسه هماهنگی شوراها و دهیاران و فعالان حوزه گردشگری کاشان به اشتراک گذاشت.
|
|
|
سید مهدی موسوی نژاد نماینده مردم دشتستان در دوره نهم مجلس شورای اسلامی، پست زیر را در صفحه اش به اشتراک گذاشت.
|
کمال الدین پیرموذن نماینده مردم اردبیل،نیر،نمین و سرعین در مجلس نهم شورای اسلامی، از امام علی (ع) نقل کرد: "عامل ویرانی سرزمین، تنگدستى اهل آن است و آنچه مردمانش را فقیر میکند، مالاندوزى حاکمان و بدگمانى آنان به بقای حکومت و کمتوجهی آنان به عبرتهاست."
|
مهدی سنایی نماینده پیشین مجلس و سفیر کنونی ایران در روسیه، در آخرین پست اینستاگرامی اش از درگذشت جهانگیر دری ایرانشناس معروف خبر داد:
جهانگیر دری، ایرانشناس، شرقشناس، استاد زبان و ادبیات فارسی، در سال 1932 میلادی در مسکو چشم به جهان گشود. وی در سال 1935 به همراه پدر و مادرش به ایران عزیمت کرد. اقامت وی در ایران دیری نپائید و وی در سال 1946 به دلیل مامور شدن پدرش در شوروی، به این کشور بازگشت و پس از طی مدارج عالی علمی و فرهنگی در دانشگاه مسکو، در این شهر ماندگار شد. حاصل حدود 6 دهه تلاش مستمر وی جهت رشد و گسترش زبان وادبیات فارسی، 9 عنوان کتاب و بیش از 200 مقاله علمی است که به زیور طبع آراسته شده و برخی از این آثار به زبان فارسی نیز ترجمه و انتشار یافته است. وی همچنین بیش از 15 مجموعه از آثار نویسندگان ایرانی را به زبان روسی ترجمه کرده و از مولفان فرهنگ دو جلدی فارسی – روسی است. آثار وی چندان با استقبال مخاطبان قرار گرفته که برخی آثار و ترجمههای وی در شمارگان چند صد هزار جلدی به چاپ رسیده است. وی سال ها در انستیتو شرق شناسی آکادمی علوم روسیه به تحقیق مشغول بود و در کنار آن، با تدریس در دانشگاه های مسکو از جمله دانشگاه نظامی و دانشگاه زبان های خارجی، به تربیت دانشجویان در زمینه زبان و ادبیات فارسی اشتغال داشت و تا پایان عمر به فعالیت در این حوزه مشغول بود. می توان اذعان نمود که وی سهم عمده ای در معرفی ادبیات معاصر و داستانهای نویسندگان معاصر ایران به جامعه روس زبان داشته است. دری با شخصیتهای اجتماعی و سیاسی مطرح از شوروی، افغانستان و ایران ارتباط داشته و نامههای محمدعلی جمالزاده به دکتر دُرّی که چیزی در حدود پانصد و هفتاد و هفت صفحه است، در مرکز اسناد و کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران نگهداری می شود. سرانجام وی در روز چهارشنبه 10 مرداد 1397 در اثر بیماری در مسکو درگذشت.سال گذشته در گردهمایی ایرانشناسان از وی توسط سفیر ایران در روسیه تجلیل به عمل آمد.
|